Tiggerfoundation.nl

Afgelopen zondag 13 september 2015 zijn opnames gemaakt bij de dierenspeciaalzaak van Nunen te Oirschot voor het programma Beestengeluk van SBS 6. Ook de Tiggerfoundation heeft hieraan meegewerkt en het resultaat hiervan is te zien in de uitzending van Beestengeluk op 26 september om 16.30 en de herhaling is op zondagmorgen 04 oktober. Allemaal kijken dus.

Naar aanleiding van onze deelname aan het programma heb ik enkele grote veevoederfabrikanten aangeschreven  om te vragen of ze voor ons hondenbrokjes hadden voor de nieuwe opvang en adoptiegezinnen. Hieronder vind je het antwoord van de firma Smolke. Ikzelf heb de hondenbrokjes van hun leren kennen op de stand op de huishoudbeurs en ik moet je heel eerlijk zeggen dat mijn hondjes dol op de brokjes zijn.

Wat misschien wel leuk is om mee te delen aan nieuwe eigenaren van pups is dat ze bij ons via de website een gratis puppypakket kunnen aanvragen en eigenaren van oudere honden kunnen tijdelijk een verjaardagsmaaltijd aanvragen via www.smolkeversgestoomd.nl.