Tiggerfoundation.nl

gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

datafastproxiespx01
6 maanden geleden

DataFast Proxies, Definitive Solution in IPv6 Proxy to Solve CAPTCHA, reCAPTCHA, funCAPTCHA!
IPv6 Proxy for XEvil 4, XEvil 5, XEvil Beta 6, CAPMONSTER 2!

- High Speed ​​IPv6 Proxy
- Virgin IPv6 proxy
- Anonymous IPv6 proxy
- Rotating IPv6 Proxy (configurable)
- Static IPv6 proxy (configurable)
- 24 Hour IPv6 Proxy
- IPv6 Proxy (Uptime 99.9%)

DataFast Proxies | Definitive Solution in IPv6 Proxy!
https://datafastproxies.com/

Contact:
https://datafastproxies.com/contact/

Gladys Kasius
9 maanden geleden

Afgelopen augustus 2022 hebben mijn partner en ik Linda geadopteerd. Nu hebben wij haar de naam Mia gegeven. We zijn hartstikke blij met haar. Ze is erg eigenwijs en heeft een sterke eigen wil. Toch luistert ze erg goed met voldoende begeleiding en veel geduld. We zijn ook erg blij dat ze zindelijk was toen ze hierheen kwam. Ze is erg sociaal naar andere honden en (kleine) mensen. Ze is de ideale gezinshond. Daarom nemen we haar ook overal mee naartoe. Ze is mijn eerste hond en het heeft mijn verwachtingen overtroffen hoe het is om een hondenbezitster te zijn. Wat erg veel hielp waren de gesprekken vooraf om na te gaan of de hond wel bij ons past. Wij kunnen niet meer zonder haar. Dank je wel.

Janse
2 jaar geleden

Goedendag
We hebben baco nu een jaar als gezinslid bij ons en we willen niet meer zonder hem . Wat een lieverd en een blij ei
Baco is een grote jongen geworden en weegt nu 35 kilo . Een mix van een labrador en ? We zijn blij dat we hem mochten adopteren en hem een for ever home mochten bieden . We zullen zeker iedereen aanraden als ze een hond zoeken om bij jullie te gaan kijken op de site . Ze worden vanzelf verlieft op hun toekomstige maatje .
Bedankt dat jullie ons baco hebben toevertrouwd .

Groetjes Kees en Petra

Peter Bartel
2 jaar geleden

ik wil jullie even laten weten dat wij 5mei vorig jaar Simpson hebben geadopteerd en dat hij nu Paco heet. Het gaat uitstekend met hem. Hij is 2 kilo aangekomen, hij heeft een leven als god in Frankrijk en is een hele lieve hond geworden, hij kan al loslopen en gaat van alleen de bensche in als ik de vogel verzorg en als wij naar bed gaan. hij is ook niet meer schuw. Wat ons betreft hebben wij een lot uit de loterij gewonnen. hier voor wil ik jullie hartelijk bedanken. Groetjes en veel succes .

Pia de Wolf
3 jaar geleden

Afgelopen december is Tommie bij ons gekomen, een fantastisch lieve hond. Heel aanhankelijk en kwam volledig zindelijk bij ons. Je kunt zien dat ze liefdevol verzorgd zijn in Spanje bij Debbie en Colin, Tommie reageert nog steeds op haar stem als hij haar via de filmpjes hoort! Alle inentingen en chip waren prima verzorgd. Wij zijn super blij met Tommie!

Albert en Jeannette
3 jaar geleden

We hebben afgelopen weekend Laika geadopteerd.

Ze gaat bij ons heten Tessa

Hoop dat ze snel naar Nederland komt

Hennie Mulders
3 jaar geleden

Hoi, wij hebben afgelopen weekeind Julio geadopteerd, zijn nieuwe naam bij ons wordt Flip,
We kunnen niet wachten tot ie naar Nederland komt, we hopen ook snel wat filmpjes van Flip te mogen ontvangen. Groetjes Hennie en Herman

Martijn bakker
4 jaar geleden

Herinneren jullie Milano nog ? Hij is nog steeds happy

Dennis Brandenburg
7 jaar geleden

Op 18-05-2016 is Luna bij ons gekomen.(Lulu).
Na een lange reis vanuit Benidorm is ze via Eindhoven Nederland binnen gekomen. Meteen een auto rit van 2 uur en kon ze eindelijk haar nieuwe huis gaan verkennen in Voorhout. De eerste weken waren heel erg wennen en heb ik zeker 3 weken naast de bench geslapen. Na enige maatregelen is het daarna verder goed gegaan. Nu bijna een jaar later is ze een mooie dame geworden die de genen heeft van een Duitse staander. Luna was de enige van het nestje die naar Nederland gekomen is.Ik weet dat er broers en zussen naar Engeland en Duitsland gegaan zijn.Luna is kern gezond en super lief. Ik zou geen andere hond wensen. Bedankt TIGGER FOUNDATION voor alles. We hebben diep respect voor jullie en vinden dat jullie zeer dankbaar werk verrichten. Ook namens Luna bedankt voor het vinden van een goed thuis.

Rob en Tanja
8 jaar geleden

Bericht over Suus (Dara)

Het gaat goed met onze Suus! Bij jullie bekend als Dara. Samen met Bo (vroeger Bonny) en onze Sam (gevonden in Nederland) heeft ze een lekker relaxed leventje. Zeker in de winter lekker voor de houtkachel - als een echte Spanjool - en iedere dag mee met de hondenuitlaatservice van Forever Friends in Haaksbergen geniet ze met volle teugen. We zijn heel erg blij met haar en staan op het punt om een vierde hond te adopteren .... Weer van via de Tiggerfoundation natuurlijk.
Bedankt voor alle liefde voor de dieren en jullie aandacht voor ze. Binnenkort komen we jullie werk weer een beetje verlichten en reist er een lekker ding mee naar Nederland om in het prachtige Twente te komen wonen. Groeten en namens alle honden die in het asiel verblijven... DANK JULLIE WEL!

Mathilde Vulker
10 jaar geleden

Hallo allemaal, ik had beloofd om nog wat van me te laten horen over Wilfred.
In augustus hebben we Wilfred van jullie geadopteerd. Bij ons heet hij echter geen Wilfred meer maar Bing. Het eerste half uur was Bing een beetje onder de indruk van onze bouvier Rox maar daarna liet hij zich goed gelden. Het gaat heel goed met Bing. Ze slapen samen in de bench en doen alles verder samen, zijn echte kameraadjes.
Bing is een klein vrolijk enthousiast hondje wat helemaal bij ons past. Ik wil jullie allemaal nog hartelijk bedanken voor alle goede zorgen.
ps: ik zal proberen of ik nog wat foto's mee kan sturen.

A.Bekkers
10 jaar geleden

Sinds 13 september 2013 hebben wij Olivia geadopteerd. Al na enkele dagen voelden ze zich al thuis, en is ondanks haar ziekte een ontzettend lief, aanhankelijk en trouw beestje.
Ze heeft haar eigen plaatsje in een stoel, want dat vind ze toch gezelliger als in haar mandje.
Ze is echt een gezelschapshondje en volgt je door het gehele huis.
Ze zou oh zo graag met haar konijntjes buiten willen spelen.
Echter deze zijn nog niet zo gewillig en hebben liever haar eigen plekjes in de tuin.

Joke Raves
10 jaar geleden

Hallo,

We hebben Poli nu bijna 5 mnd. bij ons. Het is een heerlijk beest. Hij begint het steeds beter te doen. Het is een beschadigd hondje, maar hij begint steeds meer het besef te krijgen, dat alles goed is. Sinds 2 weken is Poli echt ontspannen. We hopen nog vele jaren plezier met hem te mogen hebben.
Groetjes, Joke en Wilfred, Yayla de boxer en Poli.

Jacques en Thea Huinen
10 jaar geleden

Onze Einstein is nu 6 weken bij ons. Ja,en de naam hebben we gehouden want we vonden hem helemaal bij hem passen.We zijn heel gelukkig met onze nieuwe huisgenoot. Een lief en zachtmoedig dier.Natuurlijk moest hij nog best even wennen na zo'n spannende vlucht. We vonden hem in het begin wat te rustig, passief. Maar dat is helemaal goed gekomen. Hij is dol op z'n speeltjes, kauwbotten,en vooral op lange wandelingen maken. Wat is dat een leuke hond, wat voor ras is het? We krijgen het regelmatig te horen.Hij is gewoon een aparte kruising met een buitengewoon leuk kopje.Zonder de grote liefde voor dieren van de vrijwilligers hier in Nederland en in Benidorm zou onze Einstein een heel ander leven hebben gekregen. Heel erg bedankt, Jose, Anita, Annet en alle anderen voor jullie inzet en goede zorgen!! Een lieve poot van Einstein en z'n baasjes

Jeanny en Aad Bruijn
10 jaar geleden

Tijdens een bezoekje aan het asiel, in onze vakantie in Benidorm. Besloten wij dat wij een donatie wilde geven, wat een lieve honden zaten daar. Die moesten geholpen worden. Een paar dagen later nog wat riempjes en speeltjes gekocht, want kon ze niet uit mijn hoofd krijgen. Helaas waren er feestdagen, maar een aardige Spaanse mevrouw nam ze aan. Ik wilde graag nog even naar een hok omdat wij dachten dat daar een Golden Retriever zat(wat ook zo was) Wij hebben zelf een Golden thuis dus wilde eigenlijk van alles weten van hem/haar. Toen ik ging informeren bij Jose vertelde ze mij dat hij de volgende dag al opgehaald zou worden, Gelukkig hij was geadopteerd. De kleine pups zag ik daar niet maar die bleken bij Ann in huis te zijn. En aangezien er feestdagen waren was de kennel gesloten. Woensdag waren ze er weer, maar helaas woensdag hadden wij geen auto meer en gingen we naar huis. Toch kon ik de honden niet uit mijn hoofd zetten. En toen toch maar besloten om een hond te adopteren.
En volgende week zondag is het dan eindelijk zover, dan staan ook wij te wachten op Rotterdam-airport met onze hond Lady op onze Nico geweldig. Kijk er heel erg naar uit.
Jose en Anita bedankt voor alle informatie en vooral jullie inzet voor deze honden in 1 woord jullie (alle vrijwilligers trouwens) zijn GEWELDIG. Wij laten zeer zeker weer wat van ons horen als Nico hier is.

Michel en Adriana
11 jaar geleden

Hoi hoi wij willen via deze weg nog eens laten weten dat Sue het super bij ons doet. Ze speelt veel met haar vriendje Sem. Is erg lief en komt steeds meer uit haar schulp. Sue is een vlotte ondernemende dame aan het worden. Wij genieten enorm van haar en raden iedereen het aan om een hondje via de stichting te adopteren. Sue maakt ons gezin compleet!!!

Fam van den Broek
11 jaar geleden

Vandaag Sue geadopteerd!! We zijn super blij met haar. Hopen dat Sue een lang en gelukkig leven bij ons zal hebben. Groetjes Michel en Adrian

José Silva en Saskia van Haren
11 jaar geleden

Hallo lieve mensen van de Tigger Foundation,
Ik wilde zomaar even zeggen dat we zo gelukkig zijn met Jolly.(voorheen Saartje)
Ze laat ons elke dag weer lachen!
Gisteren had ze weer iets geks:"ze maakt haar snuitje nat door deze in de waterbak te dopen/duiken vervolgens haalt ze haar kletsnatte bek door de bak met brokjes". Waarschijnlijk prefereert mevrouwtje een niet te droge brok.
Volgende keer dan maar weer rosbief of kipfilet erdoor heen Madam?
Ze maakt ons leven echt nog leuker dan het al was.
Vriendelijke groetjes uit Rotterdam.José Saskia en natuurlijk Jolly (Coeur)

Bianca en John Adriaansen
12 jaar geleden

Even een blij berichtje van Charlie, onze Benidorm Bastaard. Net weer heerlijk gewandeld met mijn baasjes, gezwommen, achter stok aan gerend en met andere hondjes gespeeld. Wat een heerlijk onbezorgd leventje. Bedank Annette voor je goede zorgen in het asiel. x Charlie

sisca
12 jaar geleden

Hoi Maurice& Annette,
Ik wil jullie harstikke bedanken, en alle vrijwilligers.Voor al het werk wat jullie doen.
Jullie verrichten echt heel goed werk
Dat fleur en ik elkaar hebben ontmoet daar zijn wij allebei heel blij mee, en de kat vindt het ook fijn.
Ga zo door met jullie goede werk.

Groetjes sisca
Fleur & Doerak.

Danielle en familie
12 jaar geleden

We wilden na 11 jaar grote lobbes eigenlijk een iets kleiner maatje, maar toen we de foto van Churri zagen waar hij zo lief met zijn poot onder zijn kop ligt waren we verkocht. En in het echt is het ook een hele lieve hond, ook al na 1 dag vriendjes met de kat. En nu ligt hij tevreden aan mijn voeten te dromen. Annette bedankt voor al je wandelingen, mails met filmpjes en foto's en alle tijd die je erin gestoken hebt.

bas
12 jaar geleden

Leuke website heeft u. Wat vindt u van me muziek?
www.youtube.com/sebastiaan233
Zeemansliederen, Iersemuziek en concerten LIVE!
Ook op Facebook en Twitter @sebastiaan233

Ine Goossens
12 jaar geleden

Wat laat maar toch nog een reaktie.Op 7 november 2011 zag ik voor het eerst in levende lijve mijn hond Dirk. Hij zat al 3 jr in het asiel. Hij is een sociale speelse lieve hond die mij vreugde en warmte heeft gegeven in mijn leven. Hij ligt nu heerlijk op de bank te slapen. Dadelijk gaan we nog even wandelen dolenthousiast is hij als hij merkt dat hij mee mag.Naar anderen honden is hij sociaal.
Ben erg blij met hem. Hoop nog enkele goed ejaren met hem te hebben.

Francoise en gezin
12 jaar geleden

Wat een ontzettend heerlijk lief, ondeugend en zeker ook pittig beestje onze Bowie die vandaag aankwam in Eindhoven met zijn erg vriendelijke vluchtbegeleiders; aan hen enorm veel dank voor deze lieve actie. Bowie is eenmaal thuisgekomen toch nog omgedoopt tot Bobby, past beter bij hem. Vanaf het moment van aankomst zijn Bobby en ik onafscheidelijk, waar ik ga gaat Bobby, zo lief. De kinderen waren helemaal door het dolle heen toen we thuis aankwamen (in Den Haag). En zo ook Bobby die heel enthousiast reageerde. Onze poes Timo moest het even ontgelden, hier wordt aan gewerkt door hun beiden. Met Bobby gaat het super, hij voelt zich al helemaal thuis. Foto's volgen spoedig. Dank aan Annette die zo ontzettend lief alle foto's en filmpjes en informatie mailde de afgelopen weken. Wat een dankbaar en goed werk wat zij en collega vrijwilligers verrichten. Echt super!!!

Een zeer gelukkige Francoise en gezin uit Den Haag en natuurlijk onze Bobby (voorheen Bowie)

Ron en Anka
12 jaar geleden

OnsToontje is gisteren geland op Schiphol en het gaat super! Maurice en Annette en Anita: Hartelijk bedankt voor de juiste informatie en voor de hulp. OnsToontje is 1 en al blijdschap! Hij is dolgelukkig hier! Ik heb dat allang gezien!Dankjewel namens OnsToontje!

Ron en Anka
12 jaar geleden

Geweldig mooie site! En natuurlijk heb ik even gekeken of Toby (die binnenkort ons Toontje wordt) gereserveerd stond en jawel: Chapeau!
Wij kijken enorm uit naar de dag dat Toontje hier in Nederland arriveert. Hij gelukkig en wij ook! Geweldig dat wij zo'n mooie herder hier zijn eindstation mogen geven! Ga zo door met jullie mooie werk!

Jeannette
12 jaar geleden

Super, dat jullie steeds de foto's van de geadopteerde honden aanvullen. Heel leuk om zo een beetje te kunnen volgen welke honden het geluk hebben om geadopteerd te worden. En dan staat van onze rashya die nog in Benidorm zit al een foto van het voer en onze Jacky erbij. Complimenten aan alle vrijwilligers. Jeannette en Daryll, baasjes van Rashya.

Sylvia
12 jaar geleden

Bedankt voor het naar Nederland halen van onze Kato. Ze is nu 2 maanden bij ons en ze is heel lief met onze kinderen en ook andere kinderen mogen haar aaien. Jullie doen heel goed werk, ga vooral zo door.

ilona en billie
12 jaar geleden

beste ik wil annette en marice heel erg bedanken voor billie zij hebben mij meegeholpen om billie bij mij in maastricht te kijgen jullie zijn echt twee goede mensen en ook natuurlijk de andere vrijwilligesters maar jullie twee hebben een hart van goud wat jullie allemaal doen voor de honden die dringend een huisje nodig hebben

veel liefs loontje en billieke

Rene
12 jaar geleden

Zeer nobele club die voor een zeer goed streven staat. Wel erg jammer dat de info over de aangeboden honden, veel te sumier is. Meer info met duidelijke foto´s zou zeer welkom zijn.

Gonda en Els
12 jaar geleden

Onze Chico is nu bijna twee maanden bij ons. we zijn waanzinnig gelukkig met hem. zijn puppy streken makken hem nog leuker! echt waanzinnig

Therese
12 jaar geleden

Hallo,

Dessy(Daisy)is nu 3 jaar bij ons in nederland. Met Christina meegekomen in het vliegtuig. Hij doet het onzettend goed hier en is een fantaschtische lieve hond. Net zijn dierenarts bezoekje weer gehad, en is kern gezond:) Des is een hele gehoorzame lieverd geworden en behoorlijk speels, hij kan het erg goed vinden met de andere 2 honden. Helaas is zijn eigen baasje opgenomen per januari in een kliniek, wij (opa en oma) hebben zich ontfermd over hem. Als ik de foto zie van Anita en hem ontroerd met dat wel even.Maar ook weer dankbaar dat we van zijn liefde mogen genieten.vr. gr Therese(oma)

marloes
12 jaar geleden

Maggie!Dit knappe meisje is nu 2 maanden bij ons! en we zijn zo blij met haar ze is ontzettend lief en past zich goed aan!!

Ans de Volder
12 jaar geleden

Blij verrast was ik bij het zien van de fotos van Tom op deze site. Tom doet het buitengewoon goed en is een echte lieverd, hij past helemaal bij ons! Mijn complimenten voor de Tiggerfoundation jullie doen dit SUPER!! Wil je de dochter van Perry de groeten doen van Tom?
Groetjes Ans en Bert de volder en natuurlijk een vette knuffel van TomXX

Anouk
13 jaar geleden

http://tiggerfoundationn.hyves.nl/

Voeg je toe en deel je verhalen!!

Marco.
13 jaar geleden

Leuke verrassing. Ik denk bekijk de site van de Tiggerfondation nog eens. En wat blijkt er staan foto's van mijzelfen onze geadopteerde husky Boris op.
Het adopteren van Boris vond ikzelf best een beetje een avontuur. Hij is ook een echte schitterende lieve hond. Een top aanwinst ook voor de husky die we al hadden.
Jullie verrichten schitterend werk een grote pluim voor alle vrijwilligers en m.n. voor Anita en José.
Gr. Marco.

Marina
13 jaar geleden

hoi, mooie site hoor! en ben super blij met de kleine chico! vriendjes voor het leven :-) pootje van chico voor de andere hondjes!!! hoop dat er nog veel geplaast zullen worden!

Engelien
14 jaar geleden

Hele mooie site!! Complimenten. Ik hoop dat je heel veel honden zal herplaatsen. Enorm veel succes gewenst!!!

Ingrid
14 jaar geleden

een super mooie website,met veel informatie!alle vrijwilligers verdienen een pluim!! ze doen ontzettend goed werk!! proficiat!

Sylvia
14 jaar geleden

Nou dit is een geweldige website.
De tiggerfoundation is een hele goede organisatie toppie