Tiggerfoundation.nl

in memoriam

Lieve lieve schattebout

 

Amper 1 jaartje geleden was ik in het asiel te benidorm en zag je samen met je zusjes ,drie schattige pups bij elkaar in een kenneltje zitten.

Jij werd al snel geadopteerd en je zusjes hebben nog een maandje of 6 in het asiel doorgebracht.Wat waren wij blij dat ook je zusjes geadopteerd werden en naar Holland verhuisd zijn waar ze in fijne gezinnetjes terecht gekomen zijn.

Wij dachten dat ook jij een fijn huisje had, maar tot onze verbazing werd je een maand geleden terug naar het asiel gebracht.

Ach manneke wat heb jij hier een verdriet van gehad.

Wat waren wij blij dat we ook voor jou een nieuw huisje en lieve  baasjes in Holland gevonden hadden, je mandje en je speeltjes stonden al voor je klaar.

Maar het heeft niet zo mogen zijn, jij werd ziek en wij dachten dat het door het verdriet kwam  wat ben jij sterk geweest, ziek zijn en  ook nog zo,n heimwee naar je baasje hebben.

Je bent nog met het vliegtuig naar Holland gekomen waar je nieuwe baasjes je al op stonden te wachten maar helaas ,je kon niet meer.

Lieve lieverd wij missen je zo  en wat hebben wij een verdriet dat jij er niet meer bent maar wij weten dat jij nu in de hondenhemel bent, waar je geen pijn meer hebt  en dat geeft toch nog een beetje troost

Brandy

Lieve lieve brandy, wat waren wij blij dat jij een nieuw fijn huisje gevonden had, helaas heb jij daar niet lang van mogen genieten,jij was erg ziek en niemand wist dit .Toch zijn wij blij dat jij vredig bent ingeslapen in de armen van je baasjes waar jij zoveel van hield.

 

                                                      Guacimara verbleef sinds kort in het asiel.Wij waren druk bezig om een nieuw mandje voor haar te zoeken maar helaas heeft het niet zo mogen zijn.Vanmiddag kreeg ik het bericht dat ze gestorven is, wat jammer want ze was nog zo jong.Rust zacht kleine Guacimara

                                            Guacimara, 2 jaar oud gestorven 20-10-2011