Tiggerfoundation.nl

middelgrote adoptiehonden

Rating: 2.8449275362319 sterren
690 stemmen

teefjes

Dido is een hele lieve jonge dame van nu 6 maandjes oud kruising pointer en ook zij verblijft in de kleinschalige opvang te Mula Spanje. Dido wordt niet zo groot als een pointer. Ze vind het heel leuk om te spelen met andere honden maar is zeker niet zo ontstuimig als bijvoorbeeld Badger.Ook Dido heeft alle vaccinaties gehad, is gezond en reisklaar. Zij zou in oktober met het wegtransport mee kunnen komen.
Het adoptiegeld dat U voor haar moet betalen [zie vraagprijs advertentie] is voor de kosten van het bloedonderzoek alle vaccinaties chip paspoort en voor het vervoer naar Nederland of Belgie.

Selina is een heel lief beetje verlegen meisje van 8 a 9 maandjes oud en momenteel verblijft zij in de kleinschalige opvang te Mula Spanje.
Selina is middelgroot en een echte mooie leuke dame. Zij zou medio maart naar Nederland of Belgie kunnen komen. Voordat zij komt wordt ze nog gesteriliseerd.

Badger is een super enthousiaste en levendige hond van nu 7 maandjes oud en hij verblijft momenteel in de kleinschalige opvang te Mula Spanje. Badger heeft nog nooit een baasje gehad dus het wordt nu toch echt de hoogste tijd. Aangezien hij zo'n levenslustige enthousiaste hond is, is het beter dat hij in een gezin komt waar niet te kleine kinderen en kleine hondjes zijn.In zijn enthousiasme kan hij ze wel eens omver lopen. Het liefst speelt hij met honden die groter zijn dan dat hij zelf is of in ieder geval net zo groot. Zoals je op de foto's kunt zien is hij gek op zwemmen, als eerste in het zwembad en als laatste er uit. Wij weten niet wat voor kruising hij is maar het vermoeden is mastin met een kleinere hond.Badger is nog niet volgroeid maar hij zal ongeveer de grootte krijgen van een duitse herder cq labrador.
Badger heeft alle vaccinaties gehad, is gezond en  reisklaar. Hij zou in oktober al kunnen komen.
Het adoptiegeld dat U voor hem moet betalen is voor de kosten van het bloedonderzoek, alle vaccinaties chip paspoort en voor het vervoer naar Nederland of Belgie.
Wie heeft er een fijn huisje voor deze kanjer?

Curtis is ook zo'n lieve rustige hond die een beetje vergeten wordt door evt. adoptanten.en hij verdiend echt een liefdevol huis. Hij is in een andere opvang  geweest sinds hij een pup was, maar is overgebracht naar onze opvang Colitas y Bigotes te Mula Spanje omdat hij zo verlegen en bang was bij de vorige opvang. Hij begint eraan te wennen om bij de grotere honden te zijn, hoewel hij nog steeds een beetje verlegen is en de neiging heeft om gedomineerd te worden door de andere honden. Hij houdt ervan om met de vrijwilligers te 'praten'... een grappig grommend geluidje, en begint langzaam aan zelfvertrouwen te krijgen. Goed met mensen en met andere honden, hij zal echt schitteren als hij een eigen huis heeft. Curtis is nu ongeveer 2,5 jaar oud, middelgroot, gevaccineerd gecastreerd en klaar om naar zijn nieuwe huisje in Nederland of Belgie te gaan.Het adoptiebedrag dat U voor hem moet betalen[zie vraagprijs advertentie] is voor de kosten van het bloedonderzoek alle vaccinaties castratie chip paspoort en voor het wegtransport.
Wie heeft er een fijn mandje voor deze kanjer?