Tiggerfoundation.nl

teefjes

Dido is een hele lieve jonge dame van nu 6 maandjes oud kruising pointer en ook zij verblijft in de kleinschalige opvang te Mula Spanje. Dido wordt niet zo groot als een pointer. Ze vind het heel leuk om te spelen met andere honden maar is zeker niet zo ontstuimig als bijvoorbeeld Badger.Ook Dido heeft alle vaccinaties gehad, is gezond en reisklaar. Zij zou in oktober met het wegtransport mee kunnen komen.
Het adoptiegeld dat U voor haar moet betalen [zie vraagprijs advertentie] is voor de kosten van het bloedonderzoek alle vaccinaties chip paspoort en voor het vervoer naar Nederland of Belgie.

Tara is een super leuke  vrolijke en energieke hond kruising, gevonden in de provincie Murcia Spanje en overgebracht naar de opvang. Deze leuke meid is geboren in mei 2022 en weegt momenteel 15.kg dus ze is echt wel middel groot.
Ook zij is gek op knuffelen en fijn met het baasje gaan wandelen.Ook een plekje op de bank of sofa naast het baasje vind zij te gek. Tara  is reisklaar en zou eventueel volgende week al met het wegtransport naar Nederland of Belgie kunnen komen.
Het adoptiegeld dat U voor haar moet betalen is voor alle kosten van de vaccinaties bloedonderzoek sterilisatie chip paspoort en voor het wegtransport.

reutjes

Rocky is een leuke beetje onstuimige hond geboren in mei 2019 en heeft tot voor kort een heel lief baasje gehad waar hij erg gelukkig mee was. Helaas voor Rocky werd zijn baasje ziek en  deze is nu opgenomen in een verpleegtehuis waardoor er voor Rocky een ander huisje gezocht moest worden. Rocky is toen naar de opvang van Colitas&Bigotes te Murcia Spanje gebracht waar hij het wel prima vind maar toch liever een lief baasje heeft waar hij mee kan wandelen en spelen. Hij is ook stapelgek op knuffelen en wordt vooral graag op zijn buikje gekrabt. Het is beter als er geen kinderen zijn[ in ieder geval geen kleine kinderen]  want doordat hij zo onstuimig en enthousiast kan zijn,  kan hij ze wel eens per ongeluk omver  springen en dit willen we natuurlijk niet hebben.Rocky is volledig gevaccineerd gecastreerd heeft een chip en paspoort  en kan eventueel al op korte termijn naar Nederland komen met het wegtransport. Alle kosten hiervoor zitten in het adotiebedrag.
De stichting Tigger foundation is een erkende stichting en ,wij werken pro deo. Wij zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 75930013 en met een eigen UBN nummer wat verplicht is.

Zoals jullie kunnen zien hebben wij nog een Rocky op de site dus zodoende wordt deze kanjer Rocky II genoemd om verwarring te voorkomen.
Nou ik heb heel wat over deze lieverd te vertellen en wij gunnen hem zo graag een fijn leuk huisje. Rocky II was gevonden met een gebroken kaak en letsel aan een voorpoot. Waarschijnlijk aangereden door een auto en natuurlijk is die doorgereden en hebben hem daar laten liggen. Gelukkig is Rocky II toen overgebracht naar de opvang van Colitas&Bigotes te Murcia Spanje en deze zijn meteen met hem naar de dierenarts gereden die hem behandeld heeft.Zijn kaak is toen vastgezet met draad en zijn poot helemaal schoongemaakt. Chapeau voor de medewerkers van Colitas&Bigotes die hem elke dag verzorgd hebben tot de wonden genezen waren en ook hebben ze alle kosten van de dierenarts  hiervoor betaald. Zoals je op de foto's  kunt zien gaat het nu super goed met onze kleine vriend en speelt hij fijn met de andere honden. Alle medewerkers van de opvang zijn een klein beetje verliefd op hem het is ook een hele sociale hond die met elke andere hond op kan schieten.Rocky II is middelgroot tot groot
Normaal kost de adoptieprijs bij ons voor een hond 350 euro [alles inbegrepen] maar voor Rocky II heeft de opvang een uitzondering gemaakt en betaald de opvang alle vaccinaties en castratie.De adoptieprijs voor deze lieverd is nu 250 euro.
Wie heeft er een fijn huisje voor hem?
Rocky II kan eventueel 08 december al met het wegtransport mee komen.
Rocky II heeft alle vaccinaties gehad, wordt gecastreerd en heeft de verplichte chip en paspoort.
De stichting Tigger foundation is een erkende stichting en ,wij werken pro deo. Wij zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 75930013 en met een eigen UBN nummer wat verplicht is.