Tiggerfoundation.nl

vrijwilliger worden

Vluchtbegeleider, iets voor U ??

U gaat op vakantie, bij familie en/of vrienden op bezoek en U landt en vertrekt vanuit Alicante  met Transavia, dan bestaat de mogelijkheid een dier mee te nemen.U laat dan weten dat U vluchtbegeleider wilt zijn.Als wij weten hoe laat U vertrekt dan zorgen wij dat de hond[en] op het vliegveld zijn, de dieren worden ingecheckt,de paspoorten en bijbehorende papieren worden aan U overhandigd. dieren boven de vijf kilo gaan altijd in, door de vliegmaatschappij erkende skykennels in het ruim, zijn ze lichter dan vijf kilo dan kunnen deze evt. mee als "handbagage"in hiervoor bestemde tassen/boxen. aangekomen op het vliegveld van bestemming, dit kan zijn o.a. Amsterdam,Rotterdam,Eindhoven,worden de skykennels door een werknemer van de luchthaven aan U overhandigd .In de aankomsthal staan medewerkers van de vereniging de vluchtbegeleider[s] en de dieren op te wachten.de skykennels worden ook door deze mensen megenomen. Uiteraard zijn de kosten voor het overvliegen van de dieren voor rekening van de vereniging.Verder krijgt U op het vliegveld een leuk boeketje bloemen aangeboden namens de vereniging. Bij de aankomst op het vliegveld kunt U het best meteen een karretje nemen waar de kennel op kan.

 

Opvang op de luchthaven

Wij zijn ook op zoek naar enthousiaste mensen die incidenteel naar een luchthaven willen gaan om daar de vluchtbegeleiders, honden en natuurlijk de trotse nieuwe baasjes op te vangen.Het is de bedoeling dan U de hond en de papieren, na ontvangst van het getekende adoptiecontract aan de nieuwe baasjes overhandigd en natuurlijk wat foto,s neemt voor in ons fotoboek.

 

chauffeurs

Bent U woonachtig in de omgeving van Benidorm, en draagt U de dieren een warm hart toe, dan hebben wij de vrijwilligersbaan voor U. Wij zijn dringend op zoek naar mensen, die de honden die naar Nederland/Belgie gaan op willen halen bij het asiel en naar de vluchthaven van Alicante willen brengen.Het is de bedoeling dat U de hond incheckt, samen met de vluchtbegeleiders, hun de papieren van de hond overhandigd en 45 minuten voor vertrek naar de douane gaat waar de kennel wordt gescand en de hond wordt opgehaald.In de tussentijd kunt U eventueel een stukje met de hond gaan wandelen