Tiggerfoundation.nl

pups

Rating: 2.8380952380952 sterren
840 stemmen

teefjes

Dit is Linda, de mama van Larry

Dit is Linda, de mama van Louis

Hier hebben we de kleine Terry, hij is geboren op 03 maart 2022 en verblijft samen met zijn broertjes zusjes en mamma in de kleinschalige opvang te Mula Spanje.Hier kan hij lekker spelen en wordt spelenderwijs gesocialiseerd. Terry zal middelgroot worden.

Hier hebben we de kleine Pepa zij is geboren op 03 maart 2022 en verblijft samen met haar broertjes zusjes en mamma in de kleinschalige opvang te Mula Spanje.Hier kan zij lekker spelen en wordt spelenderwijs gesocialiseerd. Pepa  zal middelgroot worden

Hier hebben we de kleine Tony, hij is geboren op 03 maart 2022 en verblijft samen met zijn broertjes zusjes en mamma in de kleinschalige opvang te Mula Spanje.Hier kan hij lekker spelen en wordt spelenderwijs gesocialiseerd. Tony zal middelgroot worden.
Volgende week krijgt hij zijn eerste vaccinaties en begin juli is hij oud genoeg om naar zijn nieuwe baasjes in Nederland of Belgie te gaan.

Jan heeft baasjes Rebecca en familie  GERESERVEERD

Hier hebben we Jan Hij is samen met zijn broertje Hendrik gevonden bij een irrigatie kanaal in Murcia Spanje en ze zijn nu circa 10 weekjes oud. Momenteel verblijven ze in een kleinschalige opvang te Murcia Spanje en hier worden zij gesocaliseerd door middel van: spelen met andere hondjes spelen met kinderen en volwassenen. Hendrik en Jan worden middel groot.
In augustus hebben zij alle verplichte vaccinaties gehad en kunnen zij met het wegtransport naar hun nieuwe baasjes in Nederland of Belgie. Mocht U interesse hebben in deze lieverd en gaat U nog op vakantie dan kunt U dat even aangeven en houden wij hier rekening mee zodat hij/zij na uw vakantie naar Nederland of Belgie komt.

Tommie is geboren op 05-07-2022 en verblijft samen met zijn broertjes en zusje in de kleinschalige opvang te Mula Spanje. Zij hebben de eerste rabies vaccinatie gehad en 14 september krijgen zij de tweede.28 september krijgen zij de derde en laatste vaccinatie en drie weken daarna mogen zij naar hun nieuwe baasjes in Nederland of Belgie gaan. [vanaf 19 oktober] Tot die tijd kunnen zij daar fijn samen spelen en worden gesocialiseerd.

Gene is geboren op 05-07-2022 en verblijft samen met zijn broertjes en zusje in de kleinschalige opvang te Mula Spanje. Zij hebben de eerste rabies vaccinatie gehad en 14 september krijgen zij de tweede.28 september krijgen zij de derde en laatste vaccinatie en drie weken daarna mogen zij naar hun nieuwe baasjes in Nederland of Belgie gaan. [vanaf 19 oktober] Tot die tijd kunnen zij daar fijn samen spelen en worden gesocialiseerd.De opvang waar zij verblijven denkt dat ze klein blijven