Tiggerfoundation.nl

pups

teefjes

Belle is een beetje verlegen pup van nu 7 maandjes oud en zij verblijft samen met haar broertje Murphy in de opvang te Murcia Spanje.Belle is gek op knuffelen en wat ze super leuk vind is om samen met haar nieuwe baasjes lekker op de bank te zitten en dan natuurlijk knuffelen. Natuurlijk gaat zij ook super graag mee wandelen, natuurlijk in de winter met een fijn dekje of jasje aan want zij is natuurlijk de spaanse temperatuur gewend in dit is wel even wennen hoor. Belle is een kruising bodeguero [spaans hondenras] en zij is helemaal reisklaar en zou eventueel volgende week vrijdag al met het wegtransport mee naar Nederland of Belgie kunnen komen.Momenteel weegt Belle 6.5 kg en zij zal klein tot middelgroot worden.
Het adoptiegeld dat U voor haar moet betalen [zie vraagprijs advertentie] is voor de kosten van het bloedonderzoek, vaccinaties chip paspoort en voor het wegtransport.

reutjes

Ook Murphy is een beetje verlegen, net als zijn zusje Belle maar ook gek op knuffelenen is een beetje verlegen pup van nu 7 maandjes oud en hij  verblijft dus ook in de opvang te Murcia Spanje.Wat Murphy net als zij zusje ook leuk vind is om samen met zijn nieuwe baasjes lekker op de bank te zitten en dan natuurlijk knuffelen. Natuurlijk gaat Murphy  ook super graag mee wandelen, natuurlijk in de winter met een fijn dekje of jasje aan want ook hij is natuurlijk de spaanse temperatuur gewend en dit is wel even wennen hoor. Murphy is een kruising bodeguero [spaans hondenras] en ook hijis helemaal reisklaar en zou eventueel volgende week vrijdag al met het wegtransport mee naar Nederland of Belgie kunnen komen.Momenteel weegt Belle 6.5 kg en hij zal klein tot middelgroot worden.
Het adoptiegeld dat U voor hem moet betalen [zie vraagprijs advertentie] is voor de kosten van het bloedonderzoek, vaccinaties chip paspoort en voor het wegtransport.