Tiggerfoundation.nl

pups

teefjes

Belle is een beetje verlegen pup van nu 7 maandjes oud en zij verblijft samen met haar broertje Murphy in de opvang te Murcia Spanje.Belle is gek op knuffelen en wat ze super leuk vind is om samen met haar nieuwe baasjes lekker op de bank te zitten en dan natuurlijk knuffelen. Natuurlijk gaat zij ook super graag mee wandelen, natuurlijk in de winter met een fijn dekje of jasje aan want zij is natuurlijk de spaanse temperatuur gewend in dit is wel even wennen hoor. Belle is een kruising bodeguero [spaans hondenras] en zij is helemaal reisklaar en zou eventueel volgende week vrijdag al met het wegtransport mee naar Nederland of Belgie kunnen komen.Momenteel weegt Belle 6.5 kg en zij zal klein tot middelgroot worden.
Het adoptiegeld dat U voor haar moet betalen [zie vraagprijs advertentie] is voor de kosten van het bloedonderzoek, vaccinaties chip paspoort en voor het wegtransport.

Lilith is een allerliefste pup van nu 4 maandjes oud en ook zij verblijft in een kleinschalige opvang te Murcia Spanje waar zij lekker kan spelen en gesocialiseerd wordt.Lilith zal middel groot worden.
Het adoptiegeld dat U voor haar moet betalen is voor de kosten van het bloedonderzoek alle vaccinaties chip paspoort wegtransport en voor het overschrijven van Lilith op uw naam bij de NDG.[nederlandse databank gezelschapsdieren]
De stichting Tigger foundation is een erkende stichting en ,wij werken pro deo. Wij zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 75930013 en met een eigen UBN nummer wat verplicht is

Susie is een klein meisje van nu 5 maanden oud en ik vermoed dat zij hooguit middelgroot zal worden. Momenteel verblijft zij in een dorpje in de provincie Murcia Spanje in afwachting van haar nieuwe baasje.
Het adoptiegeld dat U voor haar moet betalen is voor de kosten van het bloedonderzoek alle vaccinaties chip paspoort wegtransport en voor het overschrijven op uw naam bij de NDG.
De stichting Tigger foundation is een erkende stichting en ,wij werken pro deo. Wij zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 75930013 en met een eigen UBN nummer wat verplicht is.

reutjes

Ook Murphy is een beetje verlegen, net als zijn zusje Belle maar ook gek op knuffelenen is een beetje verlegen pup van nu 7 maandjes oud en hij  verblijft dus ook in de opvang te Murcia Spanje.Wat Murphy net als zij zusje ook leuk vind is om samen met zijn nieuwe baasjes lekker op de bank te zitten en dan natuurlijk knuffelen. Natuurlijk gaat Murphy  ook super graag mee wandelen, natuurlijk in de winter met een fijn dekje of jasje aan want ook hij is natuurlijk de spaanse temperatuur gewend en dit is wel even wennen hoor. Murphy is een kruising bodeguero [spaans hondenras] en ook hijis helemaal reisklaar en zou eventueel volgende week vrijdag al met het wegtransport mee naar Nederland of Belgie kunnen komen.Momenteel weegt Belle 6.5 kg en hij zal klein tot middelgroot worden.
Het adoptiegeld dat U voor hem moet betalen [zie vraagprijs advertentie] is voor de kosten van het bloedonderzoek, vaccinaties chip paspoort en voor het wegtransport.

Hier hebben we de heren Lucas en Otto, deze twee kanjers zijn 6 maanden oud en verblijven momenteel in een kleinschalige opvang te Murcia Spanje. Het vermoeden is dat zij middel groot zullen worden. De beide heren kunnen super goed overweg met andere honden en met mensen.Het zou fijn zijn als zij baasjes in Nederland of Belgie kunnen vinden.Indien U interesse in een van de twee honden heeft dan kunt U de naam van de desbetreffende hond opgeven.
Het adoptiegeld dat U voor een van deze pups moet betalen [zie vraagprijs advertentie] is voor de kosten van het bloedonderzoek alle vaccinaties castratie chip paspoort voor het wegtransport en voor het overschrijven van de hond op uw naam bij de NDG.[nederlandse databank gezelschapsdieren]

Lucas is geadopteerd in Spanje

rocco en freya zijn geadopteerd

Hier hebben we de kleine Rocco, hij is nu circa 3 a 3.5 maand oud. Rocco was meer dood dan levend gevonden, zwervend in de bush bush graatmager hij had niets meer bij te zetten. Je mag er wel van uit gaan als hij op dat moment niet gevonden was hij nu een engeltje in de hondenhemel zou zijn. Je moet er toch niet aan denken. Dankzij de liefdevolle zorg van zijn spaanse foster is hij er weer helemaal bovenop gekomen en zoals je op de foto's kunt zien gaat het super goed met hem. Rocco houd van knuffelen en spelen met andere hondjes.
Het adoptiegeld dat U voor Rocco moet betalen [zie vraagprijs advertentie] is voor de kosten van het bloedonderzoek alle vaccinaties chip paspoort voor het wegtransport en voor het overschrijven van Rocco op uw naam bij de NDG.[nederlandse databank gezelschapsdieren]
De stichting Tigger foundation is een erkende stichting en ,wij werken pro deo. Wij zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 75930013 en met een eigen UBN nummer wat verplicht is.

Rusty is een super lieve en rustige pup van nu bijna 5 maandjes oud en ook hij verblijft in een kleinschalige opvang te Murcia Spanje. Rusty zal middelgroot worden.Indien U meer over hem wilt weten dan kunt U even een mailtje sturen.
Het adoptiegeld dat U voor deze lieverd moet betalen [zie vraagprijs advertentie] is voor de kosten van het bloedonderzoek alle vaccinaties chip paspoort voor het vervoer naar Nederland of Belgie en voor het overschrijven van Rusty op uw naam bij de NDG.[nederlandse databank gezelschapsdieren]
De stichting Tigger foundation is een erkende stichting en ,wij werken pro deo. Wij zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 75930013 en met een eigen UBN nummer wat verplicht is.